Bescherm je eettafel tegen beschadigingen

augustus 5th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Bescherm je eettafel tegen beschadigingen

Onlangs hebben mijn vrouw en ik een nieuwe eettafel gekocht. We vinden dit een erg mooie tafel en willen deze graag mooi en in nieuwstaat houden, niet omdat we hem weer zouden willen verkopen maar wel omdat we hem zo ontzettend mooi vinden. Wij hebben een gezin met een tweeling van 2 jaar en daarin zit het gevaar van het kopen van een nieuw meubel. Onze peuters staan aan het begin van driftbuien maar ook van knutselwerkjes en dus verwachten we dat onze nieuwe tafel daar zeker onder te lijden gaat krijgen. We zijn dus op zoek gegaan naar een manier om deze tafel te beschermen en zo kwamen we op het idee om een tafelzeil aan te schaffen. een tafelzeil kunnen we plaatsen over de tafel bij maaltijden, knutselmomenten maar ook wanneer we bezoek ontvangen of tijdens een feestje. Op deze manier moet deze tafel zeker een heel stuk langer mooi blijven dan zonder het plaatsen van een zeil.

Waar koop je zo’n mooi tafelzeil?

Een tafelzeil wilde ik kopen bij de plaatselijke winkel voor huishoudelijke producten maar daar kon ik geen zeil vinden welke wel zou passen binnen ons interieur en dus besloten we om eens een kijkje te nemen op het internet. Hier vond ik al snel een webshop waar je terecht kon voor een mooi tafelzeil of tafelkleed. Hier worden tafelzeilen verkocht van veel verschillende merken en je vindt hier werkelijk elke kleur van de regenboog.  Mijn bestelling was eenvoudig en snel geregeld en al de volgende dag had ik deze in huis. Ik ben erg tevreden over de service van deze website en ben ook erg blij met de bescherming om onze tafel.

« Meer slapen immer op een perfect matras
Het belang van het nieuwe rijden »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts