Een paradijs in crisistijd!

augustus 8th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een paradijs in crisistijd!

Besparen op kosten, dat wil iedereen. Zeker in deze tijd waarbij de economie nog niet stabiel is. Toch blijven uitgaven onoverkomelijk in de huishoudens van woningbezitters in Nederland. Offerteparadijs.nl heeft de oplossing om te besparen op uw uitgaven.

Voordelig voor de consument

Offerteparadijs heeft vele gerenommeerde bedrijven aangesloten bij hun netwerk. Hierbij kunt u denken aan loodgieters, dakdekkers, installatiebedrijven, hoveniers, etc. In totaal 45 gespecialiseerde beroepen met bedrijven die gevestigd zijn door geheel Nederland.

Hoe werkt Offerteparadijs?

De kracht van Offerteparadijs zit in het landelijke netwerk. In iedere plaats in Nederland kan de geschikte vakman bij uw klus geplaatst worden. De werking is simpel; u vraagt een vrijblijvende offerte aan via Offerteparadijs en deze wordt verzonden naar 6 gerenommeerde bedrijven bij u in de regio. Vervolgens sturen deze bedrijven u een offerte en zo kan de vergelijking op prijs en kwaliteit beginnen. Zo is er altijd een bedrijf dat voldoet aan uw wensen en kunt u besparen op de kosten.

Grote verschillen in offertes

In de praktijk blijkt dat er grote verschillen zitten in de offertes die bedrijven uitbrengen. Ieder bedrijf is hier vrij in, maar nu kunt u deze makkelijk vergelijken. Soms zijn de verschillen wel tot 30%! Zoveel kunt u dus besparen.

Zitten er kosten aan Offerteparadijs?

Hierop is het antwoord simpel; nee! Er zijn geen kosten verbonden voor het aanvragen van een offerte en zelfs na de aanvraag is het geheel aan u of er een geschikte partij tussen zit. Voldoen de offertes niet aan uw verwachtingen? Dan kijkt u gewoon verder in de markt. Offerteparadijs is er voor de consument want. Vergroot de keuze, verklein de uitgave! Bekijk ook eens www.offerteparadijs.nl

« Afvallen? Ruik aan fruit!
Tapasrecepten veroveren de wereld »

Categorized Under

Financien Huis, Tuin en Keuken

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts