Toe aan een dagje ultieme ontspanning?

augustus 12th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Toe aan een dagje ultieme ontspanning?

Bent u toe aan een dagje ontspanning? Een wellnesscentrum kan wonderen doen voor uw lichaam en geest. In de sauna in Bussloo komt u even tot rust en kunt u even helemaal aan u zelf denken. IN een sauna en wellnesscentrum kunt u gebruik maken van een sauna, infraroodcabines, Turkse stoomcabines, hamambehandelingen om lekker uit te zweten en uw spieren te ontspannen. Daarnaast kunt u gebruik maken van beautybehandelingen. Dit kunnen gezichtsmassages en behandelingen zoals de Hot Stone massage zijn.

Nieuw in opkomst

Er is een nieuw soort sauna in opkomst. Dit is de zoutsteen sauna. Hierbij komen er tijdens de verhitting van zoutsteen mineralen vrij die een medicinale werking hebben op de luchtwegen. Zo’n zoutsteensauna is niet heel erg warm waardoor je er langer in kunt blijven zitten. Vooral voor rokers is deze sauna een enorm voordeel want zij kunnen hun luchtwegen eens goed reinigen. Ook niet-rokers kunnen dit natuurlijk doen. Sommige sauna’s bieden ook ruimtes waarin zoutdeeltjes de lucht in worden geblazen. Hierbij worden je luchtwegen diep gereinigd. Vooral voor astmapatiënten is dit essentieel. Het schijnt zelfs dat een verblijf in een ruimte waarin zoutdeeltjes de lucht in worden geblazen, hetzelfde is als een strandwandeling van drie uur. Enorm goed voor uw gezondheid dus!

Uw gezondheid

Bent u benieuwd wat een sauna voor uw gezondheid kan doen? Even ultiem ontspannen en even nergens meer aan denken doet u in de sauna in Voorst. Daarbij denkt u ook nog eens aan uw gezondheid waarbij de bloedvaten verwijt worden. U wilt toch ook weleens genieten van de faciliteiten dat een dagje sauna biedt?

« Bent u toe aan een nieuwe inrichting?
Hoe raak ik mijn auto kwijt? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts