Op zoek naar een kinderdagverblijf

oktober 8th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een kinderdagverblijf

Ik ben een moeder van een driejarig meisje. Ik heb altijd gewerkt als verpleegkundige tot dat ik moeder van mijn dochtertje werd. Ik wilde het beging van haar leventje bewust meemaken en haar veel liefde geven. Nu, drie jaar verder mis ik mijn werk wel en de omgang met mijn collega’s. Gewoon eventjes weg van thuis en even in de andere omgeving maakt werken alleen al leuk. Soms verlang ik hier enorm naar. Het is overigens niet zo dat ik niet geniet van mijn kleine meisje, maar ik wil het dolgraag weer combineren. Het geeft me voldoening om er ook voor andere mensen te zijn en ze te geven wat ze nodig hebben. Daarom ben ik er over na aan het denken om een kinderdagverblijf in Dordrecht te gaan bezoeken. Van familieleden en vrienden hoor ik dat hun kinderen het erg leuk vinden en dat ze leidsters erg vriendelijk zijn. Toch wil ik er zeker van zijn dat ze met plezier naar het kinderdagverblijf gaat. Daarom heb ik een afspraak met de kinderdagopvang gemaakt en laat de pedagogische me zien wat het haar te bieden heeft zodat ik met een gerust hart naar het werk toe kan gaan. Ook heb ik een afspraak gemaakt met de basisschool in Dordrecht. Stiekem kan ik niet wachten!

« Goede tips voor een 1e date
Voordelen van een kinderopvang »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts