Rumbl meets Rumbl, Dutch Heroes en Stones and Bones!

oktober 20th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Rumbl meets Rumbl, Dutch Heroes en Stones and Bones!

De super stoere rode broek met bretels van Rumbl in de hoofdrol!

Zoals eerder beloofd hierbij een blogje over de eindeloze combinatiemogelijkheden van de jongenscollectie van Rumbl kinderkleding.

Als voorbeeld heb ik de rode jongensbroek van Rumbl genomen. De broek heeft een prachtige, warme rode kleur, een smal model en super hippe bretels! Met deze broek zal elke jongen gegarandeerd de blits maken!

En daarbij komt nog eens dat je met deze super gave broek eindeloos kunt combineren.

Als voorbeeld heb ik diverse andere kledingstukken uit de Rumbl collectie gecombineerd met de broek.

Je kunt de broek combineren met alleen het gestreepte shirt, maar als je de blouse over het shirt draagt, geeft dit weer een extra stoere touch aan het geheel. En om de combinatie wat klassieker en tijdlozer te maken, kies je voor het gestreepte shirt gecombineerd met de blazer. Succes gegarandeerd!

Maar de rode Rumbl broek combineert niet alleen perfect met andere kledingstukken uit de Rumbl collectie. Ook met diverse stoere, kleurrijke longsleeves uit de Dutch Heroes collectie maak je de meest hippe combinaties!

Met de shirts van Dutch Heroes creeër je een lekker hip, kleurrijk geheel.

En ook Stones and Bones, het stoere kinderkleding merk uit België, heeft longsleeves met gave prints die geweldig combineren met de rode Rumbl broek.

Dus je ziet het: de rode Rumbl broek is onmisbaar in de garderobe van elke stoere knul!

Shop de stoere broek online bij Coole Kinderkleertjes waar je een uitgebreide collectie stoere kinderkleding vindt, zowel nieuwe collecties als ook een uitgebreide kinderkleding outlet.

En naast stoere kinderkleding vind je bij Coole Kinderkleertjes ook een gave collectie kindertassen en rugzakken van o.a. De Kunstboer, Dutch Heroes en Disney, de meest hippe telefoonhoesjes, etuis en voor de meiden gave, kleurrijke armbandjes.

En het leukste van alles: bij Coole Kinderkleertjes betaal je voor bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten. Dat is pas leuk online shoppen!

« Hulp bij omzetbelasting nodig?
Cabana Huiswerkbegeleiding Amsterdam »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts