dj sets kopen

november 12th, 2013Reacties uitgeschakeld voor dj sets kopen

Deze complete DJ set bestaat uit een handige 4-kanaals mixer, een krachtige 2 x 750 watt versterker en een bijbehorend set speakers. Op de mixer sluit je eenvoudig externe geluidsbronnen aan, speel je rechtstreeks MP3-bestanden van je USB-stick en mix je alles tot een strakke show. De speakers zijn voorzien van LED verlichting reagerend op muziek. Met het meegeleverde DJ accessoirekit sluit je alles gemakkelijk aan.

Deze set bestaat uit de volgende items:

1 x Skytec STM-3012 4-Kanaals Mixer USB/MP3

De STM-3012 is een 4-kanaals mixer met USB-poort die u rechtstreeks kunt aansluiten op een MP3-speler. De mixer accepteert ook de aansluiting van twee lijnniveau-audiobronnen en twee draaitafels. Elk kanaal heeft een gain-regeling en een 3-bands EQ. Het microfoonkanaal is voorzien van een 2-bands EQ, een talkover-schakelaar en gain-regeling. Wordt geleverd met BPM-display, punch-schakelaars, hoofdtelefoon cue-systeem en vervangbare crossfader. Al met al een multifunctionele mixer.
– USB-ingang met MP3-paneel en display
– XLR DJ-microfooningang
– Hoofdtelefoon cue-systeem
– BPM-display
– Punch-mogelijkheid
– 3-Band EQ op alle kanalen
– Talkover-schakelaar
– AMP- en REC-uitgang
– Vervangbare crossfader

1 x Skytec SPL 1500 MP3 2 x 750 watt versterker

Een 2x 750W versterker welke in geen enkele DJ-installatie mag ontbreken. Met ingebouwde MP3-speler waarmee op simpele wijze MP3-muziek vanaf USB-stick of SD-kaart afgespeeld kan worden. Frontpaneel met een moderne blauw LED-verlichting. Op de versterker kunnen diverse geluidsbronnen aangesloten worden, zo is er op het front een 3.5mm jack ingang voor een MP3-speler, telefoon etc. en op de achterzijde drie stereo RCA-ingangen voor bijvoorbeeld computer, televisie, DVD-speler etc.
– 2x 750W uitgangsvermogen
– MP3-speler met USB-poort & SD-slot
– FM Tuner (Radio)
– 4 Selecteerbare stereo-ingangen
– Blauw LED-verlicht frontpaneel

2 x Skytec disco PA speaker 2 x 15” 1000 watt LED

3-Weg disco speakerbox met coole blauwe LED-verlichting rondom de speakers. De LED’s reageren op de muziek.
– 3-Weg bas-reflex systeem
– Piezo tweeters voor de hoge tonen
– Piezo hoorn voor de middentonen
– Woofer met grote magneet
– Bekleed met vilt, afgewerkt met hoekstukken
– Voorzien van handgrepen
– Aansluiting: dubbel uitgevoerde terminals

1 x Skytec DJ set accessoirekit compleet

Een DJ kit met alles wat een startende DJ nodig heeft om zijn mixer, versterker & luidsprekers op elkaar aan te kunnen sluiten. Ook handig als reserve kit zodat u altijd een extra kabel, microfoon of hoofdtelefoon bij de hand heeft.
– Hoofdtelefoon met 3.5mm stereo jack
– Metalen microfoon met 4m snoer
– Luidsprekersnoer 0.7mm2 (10m)
– Stereo RCA-RCA kabel (2.5m)
– 3.5mm Stereo jackplug naar RCA kabel (1.2m)

« Jungle Gym
showtec »

Categorized Under

Entertainment en Muziek Overig

About Marcel

» has written 1685 posts