De hulp van een relatiebureau

november 15th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De hulp van een relatiebureau

Vanaf mijn 15 heb ik al relaties gehad. Enorm fijn vond ik het totdat mijn eerste relatie op mijn 23 uitraakte. Een harde klap, maar het leven moet je weer oppakken. Ik ging veel op stap met vriendinnen waarbij ik totaal niet op zoek was naar een nieuwe vriend. Tijdens het stappen kwam ik er toch plotseling achter dat ik toch vond dat ik wat gemist had in mijn pubertijd. Al mijn leeftijdsgenootjes hadden tijdens hun puberteit iedere week een andere scharrel terwijl ik al een vriend had. Ik kon niet iedere weekend een scharrel hebben, want ik had een vriendje. Toen vond ik het heerlijk want ik gaf er niets om. Ik hoefde geen jongens alleen voor het kussen te kussen en dan ook nog eens zonder hun naam te weten. Ik wilde liever een jongen die echt voor mij ging. Toen mijn relatie uitbraakte waren mijn vriendinnen natuurlijk ook allemaal gesetteld en hadden deze tijd allemaal gehad. Ik had dat niet dus ik werd ineens een enorm feestbeest. Bijna ieder weekend nam ik een andere jongen mee naar huis. Heerlijk vond ik het! Even geen gezeur en gezellig wat drinken op de bank. Echter vond ik het na 1,5 jaar goed geweest en was ik toe aan een relatie. Bovendien begonnen de moedergevoelens op te spelen. Het relatiebureau was voor mij de juiste keuze. Er werd echt gezocht naar een geschikte kandidaat door te kijken naar mijn interesses en het uiterlijk. Bekijk voor meer informatie de website.

« Bescherming tegen de zon
Het moment voor een huis »

Categorized Under

Relatie en Familie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts