Black Brick maakt gebruik van de data analyse methode

december 30th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Black Brick maakt gebruik van de data analyse methode

Black Brick is een bedrijf dat zich bezighoudt met onder andere data analyse. Zij maken gebruik van de data analyse methode die datamining heet. Dit verwijst naar het „mijnen” naar iets waardevols in een grote berg, het zoeken naar de relevante data uit een enorme hoeveelheid data. Black Brick analyseert alle data die beschikbaar is binnen uw bedrijf en verrijken deze zo gewenst met dat uit externe bronnen.

Datamining is het gericht zoeken naar (statistische) verbanden in grote hoeveelheden data. Deze verbanden worden vervolgens verwerkt in een gedetailleerd model. Op basis van deze modellen kunnen bedrijven voorspellingen doen. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen om de juiste beslissing te nemen en te voorspellen wat het effect van deze beslissing is, of het koopgedrag van de consumenten te voorspellen. De naam datamining komt voor uit de overeenkomst tussen het zoeken naar relevante data en het zoeken naar iets waardevols in een grote berg.

Als u een bedrijf heeft kan het ontzettend handig zijn om voor bepaalde kwesties data te analyseren en zo tot de juiste beslissing te komen. Black Brick is een bedrijf dat hierbij kan helpen. Zij analyseren de data voor u, en geven u een duidelijk overzicht door middel van een model op te stellen. Op basis van dit model kunt u dan weer uw volgende stap bepalen. Voor meer informatie over Black Brick kunt u kijken op de website www.blackbrick.nl, en hier kunt u ook contact met hen opnemen.

« Wat is poedercoating
Zelf een accu vervangen »

Categorized Under

Financien

About Marcel

» has written 1685 posts