Ontspannen glampeervakantie

januari 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Ontspannen glampeervakantie

U wilt graag glamperen in uw vakantie in Frankrijk? U wilt graag alles in orde hebben als u op vakantie gaat. Extra luxe, daar zou u graag van willen genieten. Wilt u graag glamperen en het unieke gevoel van een glamping ervaren?

Glamping is een begrip dat is ontstaan uit de combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat eingelijk voor het kamperen maar dan met een luxe sfeer.

Deze glamping heeft meerdere glampings in Frankrijk waardoor u een keuze kunt maken waar u wilt overnachten. Al onze glampings zijn luxe ingericht. Deze  luxe safaritenten zijn voorzien van alle nodige dingen die u nodig heeft tijdens een glampeer vakantie. Zelfs een Nespresso apparaat ontbreekt niet!

Deze glampings zijn allemaal voorzien van luxe safaritenten. Deze tenten bestaan uit een erg comfortabel bed. Dit bed is een 2 persoonsbed, die hoog van de grond staat om te voorkomen dat die nat wordt bij eventueel noodweer. In deze luxe safaritent staat degelijk meubilair. Dit meubilair bestaat uit 6 stoelen en een tafel, een bank, één 2 persoonsbed, twee 2 persoonsbedden en een stapelbed. Er ligt een houten vloer in en er is een goed en degelijk keukenblok aanwezig. Daarnaast is er ook een koelkast met een vriesvak, een luxe loungeset en een hangmat waar je even heerlijk in kunt ontspannen.

Zin om jou zware werk jaar even af te sluiten met een heerlijk ontspannen glamping in Frankrijk? Klik hier boven op 1 van de links  voor meer informatie!

« Oranje Vermogensmanagement over vermogensbeheer 2014
Als particulier je auto verkopen »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts