Veel keuze bij een trap uitzoeken

februari 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Veel keuze bij een trap uitzoeken

Toen wij ons huis kochten kwam er veel bij kijken, er moest heel wat vervangen en verbouwd worden. We begonnen bij de keuken, hiervoor moet je uit heel veel dingen kiezen en alles is mogelijk. Toen gingen we verder met de badkamer, deze is niet zo groot maar toch kwam er meer bij kijken dan dat ik had verwacht.

Een trap uitzoeken een makkelijke klus?

Toen we over gingen op het uitzoeken van een trap kwam ik helemaal tot rust, hier viel niet zoveel aan te kiezen, je neemt gewoon een trap en dan komt het wel goed. Ik begon met alle maten op te nemen en ik wilde gewoon een houten trap. Ik ging met die informatie zoeken op het internet.

Veel keuze

Ik schrok er een beetje van hoeveel verschillende soorten trappen er zijn, ik dacht dat dit een makkelijke keuze zou zijn maar dit viel een beetje tegen. Ik kwam van alles tegen, alle mogelijke kleuren en maten en vormen. Houten trappen, Spiraaltrappen, wendeltrappen. Ik ben er nog eens voor gaan zitten en heb een prachtige trap uit kunnen kiezen.

De trap kon op meerdere manieren geleverd worden. Je kon er voor kiezen om hem thuis te laten bezorgen als een bouwpakket of je kon hem laten monteren. Nu ben ik geen klus genie dus heb ik hem laten monteren en ik ben heel erg tevreden.

« Enorme autobaan van masking tape
Wat doen bij een slechte adem? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts