De gevolgen van stress

maart 5th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De gevolgen van stress

Iedereen heeft wel eens stress. Sommige mensen hebben het iets vaker dan andere. Dit kan onder andere te maken hebben met het soort werk dat iemand uitvoert. Er zijn diverse banen die veel stress met zich mee brengt. Wat men vaak niet realiseert, is dat de gevolgen van stress erg groot kunnen zijn.

Teveel stress

Teveel stress is niet goed en gezond voor het menselijk lichaam. Er ontstaat een bepaalde druk waardoor mensen nog harder gaan werken en te weinig rust nemen. Het gevolg van teveel stress kan zijn dat men overspannen raakt. Dit houdt in dat er teveel stress en druk is, en te weinig ontspanning en rust. Het menselijk lichaam heeft iedere dag een bepaalde hoeveelheid rust nodig om zich op te laden.

Overspannenheid

Het is belangrijk om te leren hoe je het beste met stress om kunt gaan. Op deze manier leer je hoe je er mee om moet gaan, maar ook hoe je het weer los kunt laten. Overspannen zijn neemt diverse nadelen met zich mee. Zo ondervindt niet alleen de geest de gevolgen, maar ook het lichaam. Klachten zoals een te hoge bloeddruk en hartkloppingen zijn voorbeelden van de ernstige gevolgen van overspannenheid. Neem een kijkje op de website van People-Unlimited.nl om de behandelingen van overspannenheid te bekijken.

Nico Koomans

« Inbraakschade?
Hoe werkt aantrekkingskracht? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts