Belvilla Frankrijk, Italie Nederland? Boek bij Belvilla!

maart 11th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Belvilla Frankrijk, Italie Nederland? Boek bij Belvilla!

In deze recensie wil ik graag mijn ervaring met Belvilla delen. Afgelopen maand ben ik er een weekendje tussen uit geweest en het viel mij op hoe moeilijk de keuze voor een vakantiepark of vakantiehuis eigenlijk is. Er is een ontzettend groot aanbod en het succes van een vakantie of weekendje weg is ontzettend afhankelijk van hoe het verblijf is. Zelf ben ik bij mijn keuze voor een bungalow van Belvilla afgegaan op vele recensies en online reviews. Vandaar dat ik mijn ervaring over Belvilla graag online deel. belvilla

Belvilla algemeen

Belvilla is een online verhuurplatform waar vakantiehuizen bekeken en geboekt kunnen worden. Belvilla heeft ontzettend veel vakantiehuizen in 20 Europese landen. Belvilla wordt op vele websites met reviews en recensies als goed tot zeer goed beoordeeld.

 Ervaring met boeken bij Belvilla Vakantieparken

Over het algemeen beoordeel ik de website als zeer goed. De website is erg overzichtelijk. Ook het zoeken naar een vakantiehuis is erg eenvoudig. De vakantiehuizen kunnen gefiltert worden naar land, regio, aantal personen en verblijfsduur. Hierdoor krijg je eenvoudig een overzicht van alle beschikbare vakantiehuizen die aan de door jou gestelde eisen voldoen.

Omdat ik nog een aantal vragen had heb ik Belvilla gemaild. Binnen een uur had ik antwoord. Echt super snel en duidelijk. De klantenservice en het boekgemak beoordeel ik daarom dan ook met een 8.

Beoordeling van het belvilla vakantiehuis en de omgeving

Bij aankomst zag ons huisje er ontzettend mooi uit. De foto’s op de website van Belvilla liegen niet, zoals bij veel aanbieders soms wel het geval is. Ook was het netjes en schoon. De omgeving was prachtig (Veluwe). We wilden zelf graag veel wandelen en fietsen en hadden van te voren de klantenservice gevraagd of dit mogelijk was. Zoals ik al aangaf kregen we snel een mail terug. Hierin stonden ook een aantal suggesties voor wandel- en fietsroutes. Deze routes waren prachtig.

Mijn man heeft vaak snel last van zijn rug, maar niet in het bed in deze bungalow! Het bed lag werkelijk waar heerlijk! Vandaar dat we het vakantiehuis en de omgeving een 9 geven! Natuurlijk is dit erg afhankelijk van de bungalow en berust dit misschien wat op toeval. Ik raad je daarom dan ook aan om van te voren verschillende reviews en beoordelingen er bij te pakken om een duidelijk beeld over het specifieke vakantiehuis te krijgen.

Algemene beoordeling

We hebben een ontzettend fijn weekend gehad, het was een ware ervaring! Door het zoekgemak en het eenvoudige online boeken, door de snelle en goede afhandeling van mijn vragen en door het heerlijke weekend kan ik niets dan lof geven aan Belvilla. Een echte aanrader!

« Pelletkachel voor bij u thuis
Vliegengordijn ideaal op de boerderij! »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts