Verschillende soorten terrasoverkappingen

maart 25th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Verschillende soorten terrasoverkappingen

– De Brustor B-200 outdoor living

De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze alminium constructie creëert een comfortabele buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot in het najaar aangenaam vertoeven is. Hiervoor zorgt een dak waarvan 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.

Een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco   Windresistente ZIP screens

Als extra bescherming kan de B-200 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters

De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

Vrijstaand, aangebouwd of gekoppeld

De B-200 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken. Bovendien kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden.

Residentieel en professioneel gebruik

Met afmetingen die kunnen variëren tot 7m breed en 7m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping. Voor nog grotere oppervlakken kunnen meerdere modules aan mekaar gekoppeld worden.

– Palazzo terrasoverkapping  

Deze aluminium systemen voor veranda’s ondersteunen de architectuur van uw woning: een aantal variaties in vorm zijn mogelijk, er is dus altijd wel een type die het beste bij uw wensen past. Daarbij kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting, een onzichtbare afwatering en grote overspanningen. Kortom er is voor ieder wat wils.

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimaal aan palen daardoor blijft de lichtinval en uw leefruimte maximaal.

Afwerking Aan de afwerking is aandacht besteed. Alle bevestigingen zijn weggewerkt in de constructie. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 22 graden. Led of halogeen spots zijn volledig geïntegreerd in uw verandadak. In de liggers zijn de spots en bedrading weggewerkt. Daarbij is de keuze voor Led verlichting een energie vriendelijke oplossing.   Onzichtbare afwatering De hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. Er is dus geen waterafvoer in zicht. Een bladvanger zorgt voor een goed afvoer van het regenwater.

Versterkingen Indien nodig worden er eveneens onzichtbaar versterking aangebracht in de liggers of goot. Dit om alle mogelijke belastingen volgens de wetgeving op te vangen.   Kleurenkleuren palazzo terrasoverkapping

Palazzo veranda’s zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Standaard leveren wij de veranda’s in wit, gebroken wit, antraciet metallic of zwart. Maar een andere kleur kan natuurlijk ook!

Palazzo App

Deze veranda is opgenomen in de Palazzo App. Dit betekent dat u foto’s van uw huis kunt laten maken met deze veranda ervoor geplaatst, om een goed beeld te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden bij ons!

Bron: hadebo.be/terrasoverkapping.php

« De verbandmiddelen zijn erg fijn
Overnachting in geweldig landhuis »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts