Het volgen van een massage opleiding

maart 27th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Het volgen van een massage opleiding

Bijna iedereen vind het ontspannend en fijn, een heerlijke massage. In een steeds stressvollere samenleving zoeken mensen ook steeds vaker naar ontspanning. Een massage kan daarbij uitkomst bieden om de drukte, stress of zelfs een burn-out te voorkomen. Wanneer u een schoonheidssalon, beauty-centrum of zelfstandig masseur wilt worden dan is het wellicht handig om een massage opleiding te volgen. Zo kunt u de vraag in de markt binnenkort verwelkomen.

Op diverse plekken in Nederland mogelijk

In heel Nederland zijn diverse locaties waar u een massage opleiding of massage cursus kunt volgen. Als voorbeeld nemen we een massage opleiding in Utrecht om te kijken wat u kunt verwachten van een dergelijke opleiding.

Welke massages leert u tijdens de opleiding

Het massage opleidingsinstituut Anand kan u binnen een jaar opleiden tot erkend en professioneel masseur. De opleiding kan op ieder moment gestart worden en is zeer flexibel van opzet. De gehele opleiding bestaat uit diverse cursussen. U kunt ook een massage cursus en van daaruit verder werken. Wanneer u de gehele opleiding volgt dan leert u zowel Oosterse als Westerse massages te geven.

Erkend masseur worden

Wanneer de opleiding tot masseur helemaal is afgerond bent u erkend masseur. De opleiding is erkend door landelijke instanties zoals BMS, CRKBO en BTAC.

Meerdere locaties voor het volgen van de massage opleiding

Natuurlijk wilt u niet te ver van huis de massage opleiding volgen. Gelukkig kunt u de massage opleiding in diverse steden in Nederland volgen. Bij Anand kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een massage opleiding in Den Haag, Nijmegen, Utrecht en Zaandam. Op deze manier zijn reistijden te overzien en is de opleiding te combineren met uw dagelijks leven.

« Nokia Lumia 720 scherm reparatie
Hoe een tweedehands auto kopen? »

Categorized Under

Carriere en Werk Gezondheid en Voeding

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts