Maak uw keuze uit onze binnendeuren

april 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Maak uw keuze uit onze binnendeuren

PEETERS INTERIEUR is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich specialiseert in binnendeuren en dressingkasten. Ons team streeft er dagelijks naar om kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Voortdurend zijn we dan ook op zoek naar kwalitatieve materialen, nieuwe trends en functionele oplossingen voor uw interieur.

De combinatie van ervaring, specialisatie en het feit dat de productie volledig in eigen hand gebeurt, maakt dat u bij ons terecht kunt voor het betere maatwerk. In onze toonzaal vindt u een breed gamma aan deuren gaande van landelijk tot modern. Op het vlak van dressings en maatkasten ziet u de verschillende basisvormen waarop de meeste maatkasten gebaseerd zijn.

De ideale deur voor elk interieur

Binnendeuren maken een integraal deel uit van uw woning. Daarom is het zeer belangrijk dat u uit verschillende modellen en uitvoeringen kunt kiezen. Zo kunt u door ons binnendeuren laten plaatsen die naadloos aansluiten bij de stijl van uw interieur. Het aanbod aan deuren is dan ook zeer uitgebreid. Bent u op zoek naar stijldeuren, fineerdeuren, lakdeuren…?

Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal.     

Strak & stijlvol

Door dagdagelijks met binnendeuren bezig te zijn, kunnen we inspelen op de nieuwste trends in strakke deuren. U vindt bij ons een ruime keuze aan zeer strakke deuren zoals blokdeuren, frameloze deuren en plafondhoge deuren. Verder produceren wij diverse systemen die volledig in eigen atelier vervaardigd worden.

Bron: http://www.peetersinterieur.be

 

« Goedkoop stoken met brandhout
Start de zomer met een mooi groen gazon »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts