Metselbedrijf in de buurt van Almelo

mei 7th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Metselbedrijf in de buurt van Almelo

East Peoria – Tientallen metselbedrijf in de buurt van Almelo producten worden hier gemaakt in centraal Illinois elk jaar. We leren meer over een lokaal concreet bedrijf. Roanoke Concrete Products Company produceert honderden verschillende beton mixen en een volledige lijn van landscaping producten.

Mike Blunier is de Vice – President en General Manager metselbedrijf Almelo van het bedrijf . Hij zei: ” Roanoke concrete producten ontstaan ​​in 1948 . ”

Hij zal je vertellen dat het een bedrijf metselbedrijf Almelo van eenvoudige begin. Het had slechts een paar vrachtwagens en een kleine werkplaats in de stad van Roanoke . Maar snel vooruit 66 jaar en het is sterk uitgebreid . Hij zei: ” We hebben sindsdien uitgebreid , met verschillende locaties door de centrale Illinois , Bloomington -Normal , Pekin , Mossville . ”

Het familiebedrijf heeft vijf locaties in het gebied , en is uitgegroeid tot een productie- reus. Hij zei: ” We hebben waarschijnlijk meer dan 200 metselbedrijf Almelo concrete producten . ”

Het bedrijf produceert landschapsarchitectuur producten , metselstenen , en 300-400 verschillende soorten stortklaar beton , die is meestal vervaardigd uit het niets aan de East Peoria locatie. Blunier legt uit: ” Het is een soort uniek hier . Wij hebben onze eigen grindgroeve operatie, die we mijnbouw een meer metselbedrijf Almelo in een gebied dat we produceren onze eigen zand en grind , helemaal uit metselzand die zeer is te vinden op rotsblokken , zo groot als je wilt . ”

En zo gediversifieerd is als je wilt . Hij zei dat ze bieden verschillende kleuren, vormen , stijlen , straatstenen , keerwanden – noem maar op .

Van start tot finish , kan Roanoke Concrete Products Co de klus te klaren . “Je ziet de ronde klaar mix vrachtwagens , de drums die draaien , metselbedrijf Almelo we halen dat materiaal op vacaturesites . ”

Denk aan de reconstructie van de Interstate 74 door Peoria ? Dat was een van de grootste banen van het bedrijf .

Hoewel er veel veranderd in het bedrijf bijna zeven decennia van het bedrijfsleven , Blunier zei haar missie blijft hetzelfde: om lokaal gemaakte , mooi concrete producten bieden aan de mensen van centraal Illinois .

Hij voegde hieraan toe : “We zijn allemaal geboren metselbedrijf Almelo en getogen in dit gebied , en het helpt om de kennis van de mensen die je het dienen te hebben. ”

Kent u een lokaal bedrijf dat verdient te worden gemarkeerd in onze serie ” Made in Central metselbedrijf Almelo Illinois ” ?

 

« Opzoek naar een baan na mijn studie
Hovenier voor uw in de tuin »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts