Hovenier nodig in Haaksbergen en omgeving

mei 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hovenier nodig in Haaksbergen en omgeving

Once upon a time … Zo hovenier Haaksbergen kon het verhaal van John Taylor beginnen . Voor het leven van de tuinman , aangekomen in Cannes in 1854 op de leeftijd van twintig jaar elk sprookje . Landschap en bankier , makelaar en tenslotte de Britse vice – consul , zal het helpen om Cannes en de streek te ontdekken aan het Engels . Honderdvijftig jaar later , creëerde hij de groep , John Taylor , nog steeds verschijnt als een van de toonaangevende luxe onroerend goed aan de Franse Rivièra .
Het begon allemaal in 1834 hovenier Haaksbergen toen een Engelsman , Lord Brougham , op weg naar Italië , ontdek de charme van een klein vissersdorpje Cannes ( 4000 inwoners) . Het verhaal is bekend . Twintig jaar later , John Taylor komt op de kust , in de bagage van Lord Woolfield . De ontwikkelaar heeft naar Villa hovenier Haaksbergen Victoria te bouwen in een park van twee hectare . Missie van John Taylor is om een ​​zaak naar de buren jaloers te maken. ” Op het moment , de tuin was een teken van rijkdom , legt Sylvain Boichut , groep commercieel directeur John Taylor . Het was leuk om relaties , om een ​​groot gebied te hebben met een grote villa en vooral een prachtige tuin , het beoefenen van de kunst van het wandelen, favoriet van de high society vrijetijdsbesteding . ” De tuinman , gedrongen en iets kleiner dan gemiddeld , gaat aan het werk . Hij zette het park en planten tientallen bomen en exotische planten . Zijn werk leverde hem een artikel in het prestigieuze “Journal of tuin-en Cottage Tuinman . ” Voor John Taylor zal eerst Cannes gemarkeerd zijn merk door zijn talent tuinman . ” Wij zijn hem implantatie Cannes eucalyptus en Dactylifera hovenier Haaksbergen ( de iconische palm ) , die een meer esthetische dimensie gaf . Hij maakte gebruik van de omvang van het Britse Rijk tot tropische soorten te importeren , zei Sylvain Boichut . Zonder hem zouden we niet praten over Gouden Palm in Cannes . ” We moeten toegeven dat de ontvangen bladgoud kurkeik kan minder glamoureus .
John Taylor werd het karakter must voor elke Engelsman die wil om zich te vestigen in Cannes : ” Op zoek naar een veld ? Vraag John . “Hij heeft het profiel , maar ook onderwijs . ” Altijd onberispelijk correct gekleed en hij droeg een korte baard , ” GK Wilkinson beschreven in het boek van de honderdste verjaardag van het agentschap , het wordt beschreven als ” vriendelijk , beleefd en waardig . ” Een heer , Britse door en door : hij was telegraphing elk jaar het resultaat van roeirace tussen Oxford en Cambridge . “Het was de Britten die hovenier Haaksbergen Cannes gemaakt en het was een waardig onderwerp , vertegenwoordiger van het Engels met zijn kalmte , ” zegt Philippe Calmon , CEO van John Taylor .

« Rollator kopen? Koop uw rollator bij de rollator expert uw-rollator.nl!
Warmtepomp kopen voor bij u in huis »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts