Warmtepomp in uw vakantiewoning

mei 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Warmtepomp in uw vakantiewoning

Zoals warmtepomp kopen preoccupaties gaan , warm houden is nog maar een klein probleem voor mij . Dit komt omdat ik nooit lang verbleef in plaatsen waar het echt koud en / of als gevolg van een Russische afkomst die een perverse warmtepomp  vorm van verrukking uittreksels uit zijn belachelijk koud.

Ondanks het delen van dit erfgoed met mijn vader , zijn preoccupatie met het houden van warm is totaal. Hij verhuisde naar Nieuw-Zeeland in 1974 en terwijl de meeste mensen de luchthaven telefoon gebruiken om een taxi of een huurauto te bellen , ik vermoed dat hij het gebruikte om drie kubieke meter brandhout voor de eeuwig – naderende winter bestellen .

Mijn vader vindt dat seizoen serieus .

Toen ik een kind was in 1986 was warmtepomp het niet ongewoon van het strand met mijn broer te worden getrokken door mijn vader en rijden om wat terug land boerderij te snijden en brandhout te verzamelen omdat het aanbod hadden we zouden nog tot 2011 reeds .

Het hout werd vervolgens buiten gestapeld op de verst mogelijke punt uit het vuur , zodat wordt verzonden naar een lading brandhout te krijgen was niet ongelijk aan de tocht Marco Polo hebben genomen om China te krijgen . Soms zou je worden aangevallen door wilde dieren en het was niet ongewoon om te worden achtervolgd door een heks .

Er kan echter niet ontkennen een houtvuur is de beste vorm van verwarming die je ooit gaat krijgen en eenmaal koesteren in haar overmatig warmtepomp  verslavende warmte is het gemakkelijk om alles over hen vergeten is een totale pijn in de kont .

Maar dan warmte onveranderlijk is , in een of andere vorm .

Geen flat die ik ooit in gewoond had een houtvuur en dus meestal vertrouwden we op elektriciteit en een verscheidenheid van cut-prijs , met de hand – me-down , death -trap kachels voor het houden van warm . Dit was allemaal goed en toen iedereen zat in een kamer delen de hitte van een kachel , maar liep het ingewikkelder als we gingen allemaal naar onze slaapkamers en begon verwarming die ook.

Ik kan me niet precies herinneren welke deur het was, maar toen woonde ik in Wellington het elektriciteitsbedrijf installeerde een persoon permanent buiten een van hen om het gemakkelijker maken om de honderden dollars dergelijke verwarming ons kostte verzamelen warmtepomp .

Omdat we studenten en dus moest alcohol en sigaretten roken drinken de meeste avonden van de week , deze verwarming kosten al snel te veel te dragen en we hebben afgesproken om alleen de gemeenschappelijke ruimtes van het huis te verwarmen .

« Hovenier in de buurt van Enschede en omstreken
Kwalitatieve garagedeuren aan de beste prijs »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts