Kosten Magento webshop

mei 28th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Kosten Magento webshop

Magento is een open source systeem dat ervoor zorgt dat je een online winkelplatform kunt creëren. Met andere woorden: gratis software. Echter komt er wel het een en ander aan programmeerskills bij kijken. Daarom is het handig om een professional in de hand te nemen als je onbekend bent met termen zoals HTML, CSS, PHP en JavaScript.

Kosten Magento webshop

De kosten van een Magento webshop kunnen vanwege verschillende factoren variëren. Een eerste factor is de eisen die je aan je webshop stelt. Wat wil je bijvoorbeeld voor functionaliteit? Een greep uit de voorbeelden:

 • Werken met kortingscodes
 • Nieuwsbrieven versturen
 • Koppelen aan externe systemen, zoals een boekhoudsysteem
 • Aantal producten
 • Productmogelijkheden
 • Kortingsprijzen
 • Opties voor filteren

Naast inhoudelijke factoren zijn er ook een aantal externe factoren zoals:

 • Hosting van je webruimte
 • Domeinnaam
 • Support van je webbouwer
 • Opstartkosten

Verschillende webwinkelbouwers

De Magento webshop kosten variëren daarnaast per webbouwer die je kiest. De een is een ZZP’er en doet het als hoofdinkomen, de ander doet het als een bijbaantje en nog een ander is een bedrijf die Magento webshops verzorgt. Bij elke partij kun je aan het goede adres zijn, als zijn of haar werkwijze bij jouw wensen past. Wil jij bijvoorbeeld professionele support en ben je op zoek naar een bedrijf die je dag en nacht bij staat met hulp? Dan ben je bij degene met het bijbaantje aan het verkeerde adres. Maar stel dat je relatief wat goedkoper uit wilt zijn, en het niet erg vindt om even op respons te wachten, dan is een ZZP’er of student ook prima. Stel voor jezelf de eisen vast en kies een webbouwer die daarbij past. Op die manier kies je voor een langdurig en fijn contact.

« Vloerkleden voor in de kinderkamer?
Computerproblemen? Nieuwe computer nodig? TPPC Izegem weet raad! »

Categorized Under

Computers en Internet Overig

About Marcel

» has written 1685 posts