Computerproblemen? Nieuwe computer nodig? TPPC Izegem weet raad!

mei 29th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Computerproblemen? Nieuwe computer nodig? TPPC Izegem weet raad!

Heb je een probleem met uw computer? Start hij niet meer op? Loopt hij regelmatig vast? Het beeld valt weg of doet vreemd? U kan niet meer printen, of uw computer doet helemaal niets meer als u hem op wil starten? Hij werkt enerverend traag? …  Dan is er iets goed fout met uw computer.

Geen probleem, Thomas Persyn Computers Izegem weet raad! TPPC Izegem zoekt altijd naar de meest economische en duurzame oplossing bij alle computerproblemen, zowel  hard- als softwarematig.Logo tppc kleinOok voor de aankoop van een nieuwe computer, laptop of zelfs tablet kan je bij TPPC Izegem terecht. Wij werken samen met volgende zes gerenommeerde merken: Acer, BTO, Fujitsu, HP, Lenovo en MSI. Indien u in dit rijtje uw wens niet vindt, dan kunnen wij uw computer volledig op maat en naar wens samenstellen in het eigen atelier, dit gebeurt na grondig overleg van wat u verwacht van uw computer. Op de website van TPPC Izegem zijn er gratis checklists te downloaden die u vrijblijvend kan invullen om reeds een eerste beeld te krijgen van welk type computer u wenst. Tevens zijn wij gespecialiseerd in gaming systemen.

TPPC Izegem is een gecertificeerde partner van ICTWaarborg, wat betekent dat wij een certificeringperiode doorlopen hebben, ICTWaarborg staat voor de volgende 7 zekerheden:

  • Betrouwbaarheid
  • Geschilbehandeling
  • Algemene voorwaarden op maat
  • Overname van aansprakelijkheid
  • Waarborg nakoming garantieverplichtingen
  • Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
  • Zekerheid bij einde bedrijf

Klanten van bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Het ICTWaarborg certificaat is te vinden op de website van TPPC Izegem.

Thomas Persyn Computers Izegem heeft 3 servicemogelijkheden:

  • Service in het labo: Dit is de meest gewone manier van werken waarbij de computer binnengebracht wordt voor een onderhoud of herstelling. U krijgt een telefoontje wanneer de herstelling of het onderhoud gebeurd is.
  • Service op afstand: In geval van kleine softwarematige computerproblemen en indien u beschikt over internet bestaat de mogelijkheid om uw computer even door ons te laten overnemen, dit om te zien of we het probleem van op afstand kunnen verhelpen.
  • Service aan huis: Indien het niet mogelijk is om het computerprobleem via overname van het scherm op te lossen en het onmogelijk is de computer voor reparatie binnen te brengen, hebben wij ook een service aan huis. Deze service is geldig in een straal van maximaal 25 km rond de vestiging te Izegem.

TPPC Izegem staat voor een persoonlijke ondersteuning en aanpak. Bij vragen, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

« Kosten Magento webshop
Kenzo parfums »

Categorized Under

Computers en Internet

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts