De nieuwe Forever 21 winkel

juni 5th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De nieuwe Forever 21 winkel

Over de feestelijke opening

Logo Forever 21Op zaterdag 19 april opende Forever 21 haar winkel in het Rokin Plaza winkelcentrum aan het Rokin in Amsterdam. De winkel aan de Kalverstraat beslaat een oppervlakte van 4500 m2 en is verdeeld over 5 etages vol met mode. De eerste 500 klanten ontvingen heel toepasselijk een tegoedbon van 21 euro. Forever 21 is vergelijkbaar met H&M, River Island en New Look. De Amerikaanse modeketen heeft ruim 500 filialen over de hele wereld. Waar we voorheen nog naar Antwerpen of Brussel moesten voor de collectie van de modeketen kunnen we nu gewoon in onze eigen hoofdstad naar alle lust shoppen. Wil je alvast bekijken wat Forever 21 te bieden heeft? Kijk dan op de website van Forever 21.

Wat is Forever 21 voor soort winkel?

Forever 21 biedt de consument hoogwaardige kwaliteit mode en accessoires voor een betaalbare prijs. In Amerika is Forever 21 een bekend begrip in de modewereld. Sinds 2012 probeert de kledingmagnaat ook in West-Europa een voet aan de grond te krijgen door steeds meer winkels te openen in aantrekkelijk gelegen winkelgebieden in de grotere steden van Europa. In Nederland zal Forever 21 winkels openen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Kun jij ook niet wachten om een bezoekje te brengen aan je nieuwe favoriete winkel? Kom dan nu langs bij Rokin Plaza in Amsterdam!

« Telfort alles in een
Hoe vind ik een mooi schilderij? »

Categorized Under

Mode en Kleding Reizen en Vakantie

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts