Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

juni 7th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen, doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past! Beleggers die meenden het zelf te kunnen doen en geen dure adviseurs nodig te hebben. Of beleggers die ooit zijn begonnen met beleggen en er verder geen tijd meer aan besteden. Maar ook een niet onbelangrijke categorie die er van uit ging een goede partij in de arm te hebben genomen maar geen aandacht meer krijgen. Of in het slechtste geval gedwongen worden de bestaande portefeuille te verruilen voor een modelportefeuille en anders niet meer welkom zijn als beheerrelatie. Als in deze gevallen de portefeuille ook nog ondermaats presteert is men toe aan een heldere en objectieve analyse van een derde, of misschien wel vierde, onafhankelijke partij. Oranje Vermogensmanagement BV wordt steeds meer benaderd door beleggers voor een zgn. “Second Opinion” van hun bestaande portefeuille. In de meeste gevallen worden portefeuilles aangehouden bij een instelling waar men ook een betaal-en spaarrekening heeft of, vanwege de lage kosten, men belegt geheel zelfstandig via het internet. De ervaring leert dat er grote verschillen zijn in de kwaliteit van beleggingsportefeuilles van de diverse aanbieders in de markt. Uw portefeuille moet naadloos aansluiten bij de door u geformuleerde doelstellingen en het gewenste risico. Het loont om uw portefeuille te (laten) toetsen op een aantal cruciale criteria; is de verdeling tussen de verschillende beleggingscategorieën de juiste, is uw portefeuille goed gespreid, is er sprake van een gedegen en consistent beleggingsbeleid, hoe ziet uw portefeuille er uit in het licht van de huidige marktontwikkelingen, hoe wordt gemuteerd, wanneer en hoe vaak etc.

België vermogensbeheer vergelijken

België vermogensbeheer vergelijken

« Goodwe
Belgie & Vermogensbeheer vergelijken »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts