Goedkope jurken

juli 15th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Goedkope jurken

Bent u op zoek naar goedkope jurken voor een bijzondere gelegenheid zoals goedkope galajurken of goedkope feestjurken? Dan ben je bij Cutedress aan het juiste adres. Cutedress is de webshop voor goedkope jurken, of je nou op zoek bent naar een zakelijke jurk of naar een jurk voor een feestelijke gelegenheid. Al onze jurken komen direct van de fabriek waar wij nauwe contacten mee hebben. Dat betekent dat ze behalve uniek, ook ontzettend betaalbaar zijn.

Voordelen Cutedress

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Daarom streven wij een goede klanttevredenheid na. Dat doen we door bijvoorbeeld alle jurken gratis naar je te versturen. Op die manier betaal je altijd alleen wat bij de jurk staat aangegeven. Geen onnodige verrassingen. Daarnaast kun je je jurkje altijd ruilen als hij niet past. Het nadeel van online shoppen is dat je het product eerst moet afrekenen voordat je weet of het past. Maar om je ook daarin tegemoet te komen is ruilen altijd toegestaan. Je krijgt dan gewoon je geld teruggestort. We leveren de jurken meestal binnen 1 werkdag, maar soms komt het voor dat je eens drie dagen moet wachten, dat heeft te maken met de verschillende maten van de unieke jurkjes. Wij doen in ieder geval ons best om zo snel mogelijk te leveren.

 

« Tweedehands kinderkleding
Wat is lekker winkelen? »

Categorized Under

Maatschappij Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts