Warmtepompen voor in uw huis in combinatie met Solar Frontier

augustus 11th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Warmtepompen voor in uw huis in combinatie met Solar Frontier

Bent u opzoek naar een geschikt apparaat om uw huidige centrale verwarming of warmtebron binnen uw woning te vervangen? Dan zijn de warmtepompen van ons uitermate geschikt voor u! De pomp is een volledige vervanging voor uw vroegere cv ketel of gas of stadsverwarming, zoals u dat nu in uw woning heeft. Deze warmtepomp zorgt op een energiezuinige manier voor de productie van warm water. Dit water is geschikt voor zowel de normale radiatoren, oftewel verwarmingen, maar nog meer voor grondverwarming of de meer nieuwere wandverwarming. De warmtepomp of Solar Frontier zonnepanelen maakt gebruik van de warmte die aanwezig is in zowel de lucht als de grond buiten uw huis. Op deze manier wordt er op een veel meer zuinige manier energie opgewekt die gebruikt kan worden om uw woning te verwarmen. Dit is niet alleen mogelijk wanneer het buiten warm is. Zelfs als het buiten stevig vriest kan de lucht-waterpomp door middel van een stevige generator en een uitermate goed ontwikkelde technologie met veel efficiënte warmte uit de omgevingslucht ophalen. Dit gebeurt door het apparaat zelf, en niet met een tweede apparaat of losstaand verwarmingselement van de Solar Frontier. Hierdoor is de waterpomp uniek op de Nederlandse en de regionale markt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de warmtepomp in combinatie te doen met de zonnepanelen van Solar rontier zonnepanelen.

« Het aanvragen van een spoedlening
Woningbouw bij Meacasa »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts