Zonder goede vindbaarheid loop je klanten mis

augustus 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Zonder goede vindbaarheid loop je klanten mis

“Google is je beste vriend” is een veelgenoemde uitspraak wanneer iemand het antwoord op jouw vraag niet weet. 96% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine, daarom is die zin niet heel vreemd. Wanneer jouw bedrijf te vinden is in Google wanneer iemand op zoek is naar jouw product of dienst kun je daar een heleboel nieuwe klanten mee bereiken. Tegenwoordig zijn er bedrijven die volledig draaien op internet, denk maar aan webshops. Zij moeten het hebben van hun vindbaarheid in Google. Stel dat iemand op zoek gaat naar één van de volgende zinnen en jij bent dakdekker? Dat zijn toch de kansen waar je het voor doet!

  • Wat kost een nieuw dak per m2
  • Kosten plat dak vervangen
  • Wat kost een nieuw dak
  • Kosten dakbedekking m2
  • Plat dak vervangen kosten

“Internet marketing heeft mijn onderneming geholpen om aan veel meer klanten te komen. Daar moet ik momenteel van leven, en dat gaat erg goed door de goede vindbaarheid in Google” – aldus DakdekkerPrijzen.nl

Internet marketing is geschikt voor veel soorten bedrijven. Voor de kleine MKB’ers maar ook voor de grote webshops. Zonder een goede vindbaarheid in Google loop je onnodig veel kansen mis waar je eigenlijk zelf vrij weinig voor hoeft te doen. Zoek een goede internet marketing specialist en laat je verrassen door de kansen die online je te bieden heeft.

« Schone werkplek voor meer productiviteit
Een mooi jong uiterlijk terugkrijgen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts