Samenwerking met Packstore

augustus 20th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Samenwerking met Packstore

De sociale werkplaats Leiden, genaamd Packstore, geeft mensen met een beperking of een achterstand de kans om aan het werk te komen. Bij de sociale werkplaats werken mensen die in eerdere gevallen niet de kans hebben gekregen om aan het werk te gaan, maar Packstore geeft deze mensen wel een kans. Packstore staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en vindt dat iedereen in de samenleving de kans moet krijgen om eerlijk zijn of haar geld te verdienen.

Samenwerken met Packstore

Jij als ondernemer kan deze mensen aan het werk zetten, door deze mensen jouw producten te laten in- en ompakken. Deze mensen zijn namelijk gespecialiseerd in het verpakken van verschillende producten. Zo kunnen zij goederen in doosjes, zakjes of omdozen zitten in- en ompakken, en kunnen zij halffabricaten naar eindproduct monteren. Daarnaast kunnen zij ook diverse artikelen stickeren, en kunnen zij verschillende mailings inpakken. Ook kun je bij Packstore terecht voor het opzetten en afvullen van displays. Dit zijn een aantal van de diensten die Packstore aanbiedt aan de ondernemer.

Wil ook jij meer informatie over de sociale werkplaats Leiden, en wil jij meer weten over de diensten van Packstore? Surf dan direct naar de website, en vraag een offerte aan bij de specialist!

« Origineel mannen kado een luxe scheerset
Hulp bij uw belastingaangifte nodig? »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts