Aan mijn conditie gewerkt op de loopband

september 1st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Aan mijn conditie gewerkt op de loopband

In verband met mijn drukke werkzaamheden en onregelmatige werkschema’s heb ik enkele jaren geleden besloten om mijn abonnement op de sportschool op te zeggen. Zeggen dat ik daar weinig kwam is een understatement en ik vond het zonde om daar toch maandelijks geld voor te betalen. Ik heb de jaren daarna eigenlijk niet meer gesport en hoewel ik niet noemenswaardig ben aangekomen, merkte ik dat wel aan mijn conditie. Een paar honderd meter hardlopen ging nog wel, maar daarna leek ik wel een hijgend paard. Om die reden heb ik besloten online op zoek te gaan naar loopbanden kopen.

Conditie verbeterd

Door een aantal keer in de week gebruik te maken van de loopband is mijn conditie verbeterd. Ik kan nu enkele kilometers achter elkaar hardlopen en hoewel het nog niet op het tempo is dat ik wil, weet ik wel dat ik daar aan kan gaan en blijven werken. Ik kan gaan hardlopen wanneer mijn werkschema dat toelaat en ben niet meer afhankelijk van de openingstijden van de sportschool. Het hijgende paard is verleden tijd.

Crosstrainer

Ik heb onlangs besloten om mijn conditie nog meer te verbeteren heb gekeken naar crosstrainer kopen. Hoewel ik die nog niet heb besteld, weet ik zeker dat dat niet zo lang meer zal duren. Hierdoor kan ik nog meer sporten en lekker in mijn vel zitten.

« Een goede bewaking van je huis
Parker pen laten graveren »

Categorized Under

Sport en Spel

About Marcel

» has written 1685 posts