Parker pen laten graveren

september 2nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Parker pen laten graveren

Een Parker pen is en blijft een plaatje. Het is een van de meest bekende pennenmerken ter wereld. En dat is niet voor niets. Een Parkerpen lekt bijvoorbeeld niet, geeft evenredig inkt en gaat ontzettend lang mee. De pen ligt fijn in de hand en de vullingen zijn na te bestellen. Resultaat: een langdurige partner voor het schrijven van anekdotes, aantekeningen, agendavulling, verslagen en wat je maar kunt bedenken.

Een Parker pen kopen kan online

Een Parker pen kopen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Je gaat op internet op zoek naar termen zoals ‘parker kopen’ of ‘parker pen kopen’ en Google geeft je een waslijst aan relevante resultaten. Ga op zoek naar een webshop die voldoet aan jouw behoeftes, kijk bijvoorbeeld naar levertijd, prijzen en verzending. Je hebt er natuurlijk niets aan als je pen pas volgende week wordt verzonden. De meeste webshops verzenden voor een prijs van € 5,50 maar je hebt ook webshops die het voor meer of minder doen. Sommigen verzenden zelfs gratis, dat is nog eens service!

Een gepersonaliseerde Parker

Een Parker graveren behoort ook tot de mogelijkheden. Wat is er nou mooier dan een gepersonaliseerd cadeau? Of misschien wil je hem wel voor jezelf, ook begrijpelijk 😉 Vaak kun je een bepaald aantal letters laten graveren in sierlijke letters of in blokletters. Maar net wat jij het mooist vindt.

« Aan mijn conditie gewerkt op de loopband
Offertes aanvragen voor kunststof kozijnen »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts