Assenti biedt stijlvol badmeubel design

september 12th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Assenti biedt stijlvol badmeubel design

Elegant en stijlvol in de vormgeving maar meer dan vooruitstrevend als het gaat om een mooie afwerking met de fijnste materialen zoals houtfineer, hoogglans gespoten, natuursteen en RVS maar ook het Solid suface als naadloos en niet poreus materiaal voor de wastafels. Moderne vormgeving kenmerkt Assenti badkamermeubelen, soms juist heel ondiep zijn zoals de 38cm van de Q38 of de D38 waardoor deze perfect past in de kleine badkamer. Of juist een breed wastafelblad met prettig veel ruimte, naast de schuin aflopende verzonken wastafel met lange afvoerdrain, voor het plaatsen van de designspullen die in het zicht mogen blijven staan in de badkamers.

Assenti creëert warm design met haar badkamermeubelen

Assenti is anders, soms ontwerpen ze traditionele badkamermeubels naar klassiek design met wastafels van Belgisch hardsteen zoals de Cottage Kim, soms zijn het tijdloze meubelen voor de badkamers die met houtfineer en grepen op de hoogglans gespoten ladefronten maar meestal is het puur design in een moderne vormgeving of juist strak en minimalistisch maar door de gebruikte materialen tegelijkertijd ook aangenaam warm en bijna behaaglijk. Ik kan ze niet allemaal opnoemen maar de Springfield serie of de Aphrodite geven goed weer wat ik daarmee precies bedoel. Spiegelkasten of spiegelelementen met al of niet ingebouwde verlichting sieren de wand boven het Assenti badkamermeubel en bieden bij ook bij de zeer slank ogende spiegelkasten met slechts 10cm diepte meer dan voldoende opbergruimte om de badkamer altijd opgeruimd achter te kunnen laten. De binnenzijde deuren zijn ook voorzien van spiegels zodat de gezichtsverzorging op een ontspannen wijze kan worden verricht.

Het eindresultaat voordat u bent begonnen met 3D badkamer ontwerpen

Een zwevend wastafelblad boven een greeploos badkamermeubel, het schept gewichtloosheid en een luchtigheid in de ruimte die een open en transparant gevoel laat ontstaan. Bad & Design tekent graag voor u uit in verschillende 3D badkamer ontwerpen wat de verschillende badmeubels van Assenti doen met uw badkamerinrichting. Nadat de juiste aanvulling voor uw badkamer gevonden is kan er met een 360° view rondom bekeken worden of u tevreden bent met het eindresultaat.

« Vitamine C, wat moet ik hier mee?
Fossil horloge, klassiek maar wel van deze tijd »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts