Fossil horloge, klassiek maar wel van deze tijd

september 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Fossil horloge, klassiek maar wel van deze tijd

Fossil horloge FS4944, klassieker onder de herenhorloges

Fossil horloge FS4944, is een klassieker onder de herenhorloges. Dit Fossil horloge behoort wellis waar tot de nieuwe collectie Fossil herenhorloges, maar omdat het design gebaseerd is op een klassieke leest, is dit Fossil horloge een ‘klassieker’ te noemen. Het Fossil horloge FS4994 is volledig van edelstaal, in de kleur zilver. De kast en de band hebben dezelfde zilveren kleur en zijn in mooi contrast de zwart kleurige wijzerplaat, waarop de analoge tijdsaanduiding op een klassieke manier worden weer gegeven. Dit Fossil horloge heeft een datum aanduiding en is 5 ATM waterdicht. De verdere specificaties van dit Fossil herenhorloge zijn als volgt;

  • Formaat kast: 44mm
  • Glas: Gehard mineraalglas
  • Uurwerk: analoog en datum
  • Waterbestendig: 5 ATM
  • Garantie: 24 maanden

Horloges van Fossil, van een uitstekende kwaliteit

Horloges van Fossil staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Dat een Fossil horloge duurzaam is, blijkt al uit het feit dat op een Fossil horloge 24 maanden garantie wordt gegeven. Daarnaast zit er een degelijk uurwerk in de een Fossil horloge. Vergelijkbare horloges zijn te vinden bij merken zoals, Guess en Diesel.

Horloges online kopen doe je bij de erkende Fossil horloge dealer

Horloges online kopen, zoals een Fossil horloge of andere herenhorloges van bekende merken, doe je het beste bij door het betreffende merk erkende dealer. Je hebt dan een aantal zekerheden, die bij horloges online kopen prettig zijn. Bijvoorbeeld dat zekerheid dat je echt Fossil horloge of ander herenhorloge koopt en dat je kunt terugvallen op de productgarantie. Als je op deze aspecten let, kun je met een gerust hart horloges online kopen

« Assenti biedt stijlvol badmeubel design
Freelance vertaler zoeken voor mijn documenten »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts