Freelance vertaler zoeken voor mijn documenten

september 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Freelance vertaler zoeken voor mijn documenten

Een vertaling is niet gemakkelijk gedaan. Niet iedereen spreekt alle mogelijke talen op de wereld, maar sommige documenten moeten nu eenmaal wel foutloos worden vertaald. Daarom ging ik op zoek naar een freelance vertaler. Iemand die mij kon helpen met het vertalen van mijn belangrijke documenten.

Foutloos contact met klanten

Omdat ik graag foutloos contact wilde hebben met mijn mogelijke klanten wilde ik een vertaler inhuren die mij kon helpen met het vertalen van belangrijke documenten om de verkoop goed te laten vorderen. 

Een freelance vertaler had ik niet gevonden maar ik kwam wel terecht bij Tongo vertaalbureau, een geweldig vertaalbureau dat mij kon helpen met de vertaling van belangrijke documenten voor de verkoop van belangrijke goederen naar het buitenland. 

Goed geholpen met groei van het bedrijf

Het vertaalbureau in Utrecht heeft mij ontzettend goed geholpen en op deze manier heb ik mijn grootste klant tot nu toe binnen gehaald. Met hulp van dit bureau kan ik zeker over de hele wereld terecht met mijn bedrijf en dit geeft mij een heel goed gevoel over de toekomst. De vertaling was foutloos en volledig gericht op mijn sector. Ook de berichten die ik terug kreeg kon ik gemakkelijk vertalen waardoor alles vlekkeloos verliep. Een goed bureau met een geweldige service dat mij goed heeft geholpen. 

« Fossil horloge, klassiek maar wel van deze tijd
Mooie natuursteen vloeren »

Categorized Under

Financien Overig

About Marcel

» has written 1685 posts