iPhone herstellen Antwerpen

oktober 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor iPhone herstellen Antwerpen

Uw iPhone professioneel laten herstellen in Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen: Heeft u een iPhone met een defect? Is uw scherm gebarsten, zitten er strepen in het LCD of werkt uw scherm gewoonweg niet meer? Kom dan vrijblijvend lang bij ons reparatiecentrum in Antwerpen. Wij helpen u graag met het herstellen van uw iPhone. De Telefoon Reparatie Winkel is al jaren gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Wij zijn op de hoogte van alle hardware mankementen en hebben voor elk iPhone probleem een reparatie.

Uw iPhone herstellen? Wij zijn de goedkoopste!

De Telefoon Reparatie Winkel bied alle klanten de meeste lage prijs voor een iPhone reparatie in Antwerpen met originele onderdelen. Wij concurreren niet met de reparatiebedrijven die herstellen met onderdelen van slechte kwaliteit! Omdat wij de onderdelen recht bij de hoofdleverancier in kopen en geen duur winkelpand hebben zijn wij gewoon de goedkoopste!

De beste kwaliteit iPhone reparaties van Antwerpen

Doordat wij herstellen met hoge kwaliteit onderdelen geven wij op al onze iPhone reparaties in Antwerpen 3 maanden garantie. Wij bieden u ook de mogelijkheid om tijdens de reparaties met ons mee te kijken, zodat u precies weet wat wij doen met uw iPhone. De Telefoon Reparatie Winkel handelt open en transparant!

Schakel ons vandaag nog in voor uw iPhone herstelling

Kom vrijblijvend bij ons binnen lopen. Wij doen niet langer als 45 min over uw iPhone reparatie. Klaar terwijl u wacht en meekijkt.

contact:

De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17info@detelefoonreparatiewinkel.be

« Zonvakanties vliegen de deur uit deze heftsvakantie!
Genieten van uw eigen goedkope infraroodsauna? »

Categorized Under

Computers en Internet Mobiel en Telecom

About Marcel

» has written 1685 posts