Duiken en snorkelen op (Klein) Curacao

oktober 27th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Duiken en snorkelen op (Klein) Curacao

Huur een auto voor alle bezienswaardigheden

Een auto huren op Curacao is een goed idee wanneer u op vakantie naar Curacao gaat. Met een auto heeft de mogelijkheid om alle prachtige plekken van Curacao te bezoeken en te bewonderen, want Curacao heeft nogal wat te presenteren! Een auto huren in Curacao is zo te regelen, zoek online even naar de beste aanbieder en regel het direct.

Snorkelen en duiken op Curacao

Je kunt bijvoorbeeld prachtig snorkelen en duiken op Curacao. Curacao is namelijk niet alleen mooi boven het wateroppervlakte, maar zeker ook onder de waterspiegel. Kleurrijke vissen, bijzondere verschijningen, prachtige koraalriffen. Je kijkt je ogen uit. Aan de zuidkust van Curacao ligt het Curacao Underwater Park: een beschermd natuurgebied waar je bijzondere duiktochten kunt maken. En doordat het een beschermd gebied is, is het onderwaterleven er bijzonder. Dat geldt ook voor de koraalriffen, die streng bewaakt en beschermd worden. Onder water ligt een gezonken sleepboat: de Towboat. Deze is inmiddels bedenkt met sponzen en koraal en het bewonderen waard!

Niet iedereen vindt het prettig om te duiken: een goed alternatief is snorkelen. Al snorkelend kun je ook genieten van allerlei kleurrijke vissen die soms erg dichtbij komen. Snorkelen kun je praktisch op elk strand van het eiland. Ook op Klein Curacao kom je al snorkelend prima aan je trekken.

Overtuigd?

Zorg dat je niets mist van dit prachtige eiland.

« Een gids voor het kopen van een desktop computer
Recycling kunststof leidingsystemen wordt naar hoger plan getild door unieke samenwerking »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts