Vloerenrei

november 12th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vloerenrei

Vloerensector stapt in hoog tempo over op mechanische rei
Vanaf 1 januari 2015 is het voor bedrijven verplicht om te gaan werken met een elektrische vloerenrei. Dit is een hulpmiddel voor het verminderen van lichamelijke inspanning bij het leggen van een vloer. Ook wordt er met een mechanische vloerenrei voor gezorgd dat bijvoorbeeld een cementdekvloer gladder wordt dan ooit. Een vloerenrei kan namelijk optimaal uitvlakken, egaliseren en verdichten. Veel bedrijven erkennen dat dit de manier van werken is van de toekomst, en zij schaffen dit jaar al een elektrische vloerenrei aan.

Hoe werkt het precies?
Met het slimme apparaat kan vooraf veel worden bepaald, waarmee inspannend werk mensen uit handen wordt genomen. Vooraf worden er bijvoorbeeld banen gemaakt, bij het leggen van een vloer. Vervolgens wordt het apparaat op de juiste breedte afgesteld en worden er geleide platen geplaatst. De vloerenrei wordt op de platen gepositioneerd en zo wordt een cementdekvloer met ultieme precisie gelegd. Deze manier van werken heeft dus voordelen voor zowel de consument als voor bedrijven die ermee werken.

Volg de opleiding
U kunt zich opgeven voor een opleiding waarin gedemonstreerd wordt hoe twee verschillende mechanische reien werken. Daarnaast wordt dieper in gegaan op deze nieuwe manier van werken.

De opleiding duurt drie dagen. Op dag twee en drie gaan de deelnemers van de cursus gezamenlijk aan het werk met de mechanische reien, onder het toeziend oog van de opleider.

Enkel gecertificeerde reien
Tijdens de opleiding wordt gewerkt met door de Inspectie SZW goedgekeurde reien. Er is nog een derde rei op de markt, deze is echter nog niet officieel goedgekeurd. Tijdens de opleiding wordt dan alleen gewerkt met de twee reien die wel al gekeurd zijn.
Voor meer informatie over de opleiding kunt u contact opnemen met Technisch Bureau Afbouw door te bellen naar telefoonnummer 070-33 66 522.

Lees meer op: https://www.multivloerenbrabant.nl/

 

« Enkele tekens van een crashende harde schijf
Klasse 2,3,4 en 5 autoalarmen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts