Vacature assistent accountant

november 17th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vacature assistent accountant

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en op zoek naar een baan? Misschien ben je wel net afgestudeerd aan het hbo of wo en heb je al enige ervaring. Bij Brooklyn Finance vind je interessante financiële uitdagingen. Bij Brooklyn Finance hebben ze de vacature assistent accountant voor jou klaarliggen.

Brooklyn Academy

Je wilt blijven groeien en daarom heeft Brooklyn Finance de Brooklyn Academy. Jou kans op een baan wordt hier vergroot doordat ze je begeleiden bij deze Academy. Hier vergroot je constant je kennis en vaardigheden en daarmee dus je waarde op de arbeidsmarkt. De Brooklyn Academy zorgt ervoor dat je extra interessant bent voor de opdrachtgevers. Laat je begeleiden en blijf groeien  op de Brooklyn Academy.

De vacatures

Bij Brooklyn Finance vind  je interessante financiële uitdagingen. Zo hebben ze vacatures voor onder andere de volgende functies: creditmanager, debiteurenbeheerder, controller, assistent accountant, assistent controller, medewerker finance & control, business controller en administratief pensioenmedewerker. Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures van Brooklyn Finance? Solliciteer dan direct en zij helpen jou naar de perfecte baan als bijvoorbeeld assistent accountant. Heb je vragen, dan kan je ook contact met ze opnemen via de site of even een telefoontje plegen. Bij Brooklyn helpen ze je graag.

 

« Aardappelen recepten
De Moderne Paardentandarts »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

About Marcel

» has written 1685 posts