Collectie jethelmen online

augustus 6th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Collectie jethelmen online

Bekijk de hele collectie jethelmen op onze website. Wanneer je meteen wil weten of de jethelmen jou passen kan je ook een kijkje komen nemen bij ons in de winkel. Het personeel adviseert en helpt u graag om een goede keuze te maken. Wij hebben veel verschillende kleuren binnen ons brede assortiment. Bijvoorbeeld wit, grijs of zwart. Maar ook een roze, rode, groene of blauwe jethelmen zijn bij ons verkrijgbaar. Het design van jethelmen is afkomstig van een pilotenhelm. Piloten dragen ongeveer dezelfde soort helm. Het geeft een goede bescherming aan het hoofd maar bij de kin is er geen bescherming aanwezig. Het is dus niet bedoeld voor snelle snelheden maar voor kleine langzame tochten. Daarbij is het ook ideaal in de zomer en in de lente. Het is een lichte helm en als het warme buiten is, is dit ideaal. Met een moderne uitstraling, ben je zeker hip met deze jethelmen. Wij raden jongere mensen daarom ook zeker aan om een jethelm aan te schaffen. Ze zullen er geen spijt van krijgen. Met al ruim 5 jaar ervaring in de verkoop van jethelmen helpen wij u graag. Met uitgebreide service en advies zal u gegarandeerd blij zijn met uw nieuwe gekochte jethelm.

« Professionele catering in Oldenzaal zeg!
Installatiebedrijf Hengelo helpt u bij storingen »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts