Laat uw computer opschonen!

oktober 15th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Laat uw computer opschonen!

Is uw computer ontzettend traag, doet hij het niet wat u van hem vraagt en wilt u de computer laten opschonen? Als u dit bij een professioneel bedrijf laat doen, bent u vaak honderden euro’s kwijt en bent u in feite een dief van uw eigen portemonnee. U moet de computer helemaal loskoppelen en zelf naar het bedrijf toebrengen, alleen om de computer te laten opschonen. Wij vinden dit complete onzin en hebben een nieuwe dienst ontwikkeld, waarbij studenten op locatie langskomen. Deze studenten hebben allen veel kennis en ervaring op het gebied van ICT en helpen u graag bij het opschonen van uw computer.

Het opschonen van uw computer is vaak helemaal niet zo moeilijk, maar u moet wel net even weten wat u moet doen. Als dit klusje is geklaard, zult u zien dat uw computer weer als vanouds is en hij weer sneller opstart dan ooit te voren. Het opschonen van uw computer is dan ook een taak dat u eigenlijk wel een paar keer per jaar moet uitvoeren. Wilt u ook uw computer laten opschonen door een student die bij u thuis langskomt? Neem dan contact met ons op via de website, of bel naar het nummer dat vermeld staat op de website.

« Terrasoverkapping als bouwpakket
Wat is een afvalpers? »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts