Professionele agressietraining volgen?

november 30th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Professionele agressietraining volgen?

Tijdens onze agressie training leren we onze cursisten vaardigheden die ze in de praktijk kunnen helpen om agressief gedrag te signaleren, agressief gedrag te voorkomen en dit gedrag om te zetten naar acceptabel gedrag. Hierdoor sta je steviger in je schoenen en voel je je veiliger tijdens je werkzaamheden. Toch kun je niet altijd een escalatie voorkomen en zul je tijdens de agressietraining technieken leren om de geëscaleerde situatie weer onder controle te krijgen. Bij elke vorm van agressie is het erg belangrijk om zelf zo rustig mogelijk te blijven. Dit kun je leren door je gedachten te controleren en door middel van je ademhaling en je spierontspanning. Dit klinkt allemaal erg aannemelijk, maar kan ik dit ook leren? Jazeker onze mensen zullen je dit leren door middel van oefeningen tijdens de agressietraining. Bij overmachtsituaties leer je jezelf en anderen in veiligheid te brengen. Uiteraard zullen deze oefeningen worden gedaan na voorbeelden uit de praktijk. Het is belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium agressief gedrag te herkennen door te observeren en te luisteren. Er zal ook aandacht besteed worden hoe je collega’s kunt helpen met escalerende incidenten. Past deze agressietraining bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

« IT recycling op een verantwoorde wijze
Bestel Sigma S2U Satin voordelig en snel! »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts