Professionele overheaddeur service in Nederland

februari 2nd, 2018Reacties uitgeschakeld voor Professionele overheaddeur service in Nederland

Professionele overheaddeur service van ROMASS Business in Nederland

Opzoek naar een professionele overheaddeur service in Nederland? Dan is ROMASS Business de partij die u zoekt. Bij veel bedrijven worden overheaddeuren intensief gebruikt met als gevolg slijtage aan de overheaddeur. Slijtage aan een overheaddeur kan voor storingen zorgen. Om eventuele storingen en verdere slijtage te voorkomen aan een overheaddeur adviseren de professionals van ROMASS Business om de deuren jaarlijks te laten onderhouden. Volgens de Europese wetgeving is het voor bedrijven verplicht om de overheaddeuren jaarlijks te laten onderhouden en keuring volgens de NEN-norm.

De monteurs van ROMASS Business hebben jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken en types overheaddeuren. Wanneer er toch een storing optreed aan uw overheaddeur staan onze servicemonteurs klaar om de storing te repareren. Onze monteurs hebben een ruime voorraad van verschillende onderdelen in hun servicebus waardoor bij 95% van de storingen deze direct ter plaatse opgelost kan worden.

Wij van ROMASS Business begrijpen dat een defecte overheaddeur vervelende gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Daarom zijn wij 24/7 voor uw bereikbaar om een storing aan te melden en op te lossen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Dankzij ons ruime netwerk van servicemonteurs kunnen we bij veel  storingen binnen 2 uur ter plaatste zijn.

Online service overheaddeur online aanmelden

Wilt u gebruik maken van de overheaddeuren service van ROMASS Business? Ga dan naar de website en volg de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier. Wanneer u de stappen in het formulier heeft doorlopen nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de definitieve afspraak in te plannen. De servicemonteur komt zo spoedig mogelijk uw kant op de overheaddeur te repareren.

Voor meer informatie over onze verschillende servicepakketten of diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

 

 

« Een leren voorwerp verven
Het belang van actief spelen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts