Een nieuw dieet met groene thee

juli 5th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw dieet met groene thee

Groene thee, een goede manier om af te vallen. Geen veelbelovende diëten waarbij je al het lekkers moet laten staan. Een gezonde voeding en sporten in combinatie met groene thee is een goede manier om af te vallen. Niet al het lekkere eten meer hoeven af te slaan met gewoon een kopje thee drinken, dat wilt u toch ook? Groene thee afvallen is een leuke manier om af te vallen.

Waar komt het vandaan?

Groene thee komt oorspronkelijk uit China waar vele natuurlijke producten gebruikt worden voor de medicinale werking. Het heeft als grootste voordeel dat het een enorm goede werking heeft voor het afvallen met groene thee. Daarnaast zorgt het voor een beter afweersysteem, helpt het kanker voorkomen, kan het gediend worden als kuur bij een Parkinson en Alzheimer keur en het helpt het de huid bovendien jong te houden.

Tips

Wanneer je wilt afvallen met groene thee is het goed om aan onderstaande tips te houden voor een goed resultaat.

–          Drink minimaal 5 kopjes groene thee per dag

–          Drink de groene thee met zoetjes (geen suiker)

–          Drink geen kopffie of andere dranken met cafeïne omdat groene thee en cafeine niet goed samen gaan. Deze stof zorgt er voor dat de werkzaamheid van de groene thee dan niet goed uitpakt

–          Drink ook water naast groene thee

–          Eet gezond

–          Sport veel

Verkrijgbaarheid

Groene thee is eigenlijk bij iedere supermarkt of drogisterij verkrijgbaar. U kunt het ook online bestellen. Het is verkrijgbaar zoals alle andere thee in verpakking of echt vers dat u bijvoorbeeld bij de Chinese winkel kunt kopen. Iets nieuws zijn groene thee capsules. Dit is erg geschikt als u van gemak houdt of als u thee eigenlijk niet zo lekker vindt. Groene thee afvallen maakt afvallen gemakkelijker!

« Luxe Baleinen voor uw overhemd kopen – van schitterend RVS staal
Particulier Vakantiehuisje »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts