Lang parkeren Schiphol

juli 8th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Lang parkeren Schiphol

Rondom lang parkeren Schiphol bestaan een veel vooroordelen die eigenlijk nergens op gebaseerd zijn. Daarom beschrijven wij in dit artikel de feiten rondom lang parkeren Schiphol.

Vooroordeel 1: Er wordt vaak gestolen

Een bekend vooroordeel over parkeren bij Schiphol is dat er gestolen wordt uit de auto’s die geparkeerd staan. Dit is echter niet waar, alle aanbieders rondom Schiphol hebben een beveiliging die de gehele dag door het afgesloten parkeer terrein bewaakt. Ook zijn de parkeer gebieden voorzien van beveilings camera’s waardoor de kans dat er gestolen word uit je geparkeerde auto minimaal wordt.

Voor oordeel 2: Het kost veel

Een ander zeer bekend vooroordeel waardoor mensen afhaken is dat ze denken dat parkeren duur is bij Schiphol. Als je aan iemand zou vertellen dat je bij Schiphol parkeert krijg je al gauw de reactie dat dit zonde van je geld is. Parkeren bij Schiphol kan inderdaad duur zijn als je per uur rekent. Een aantal uren parkeren ben je al gauw tien euro kwijt. Blijf je echter voor langer dan een week dan is het tarief per dag zeer laag. Zo laag zelfs dat je hiervoor de auto niet thuis wilt laten staan.

Voor oordeel 3: Het duurt lang voor dat je bij Schiphol bent

Ook het laatste vooroordeel is niks van waar, iedere aanbieder heeft namelijk een shuttle service waardoor je er in hoog uit 15 minuten bent. Er zijn dus geen redenen om niet voor schiphol parkeren te kiezen.

 

« Een proefabonnement afsluiten
Krachtige patronen zichtbaar maken? »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts