Herbalife versus Prodimed

juli 24th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Herbalife versus Prodimed
Herbalife versus Prodimed

Herbalife versus Prodimed

Prodimed is een eiwit- of proteïnedieet. Dat wil zeggen dat u gedurende de dag veel proteïne/ eiwitten zult nuttigen. Daar staat tegenover dat u het nuttigen van koolhydraten en vetten zoveel mogelijk zult minimaliseren.

Vooral in de 1e fase bestaat de voeding voornamelijk uit eiwitten. Pas in de latere fases worden voedingsmiddelen zoals fruit, zuivel en brood toegevoegd.

De eiwitten die worden genuttigd komen uit speciale Prodimed producten zoals ontbijtshakes, koude dranken, soepen, warme gerechten en desserts.

De gedachte achter dit dieet is dat u geen brandstof meer zult binnenkrijgen waardoor het lichaam in ‘ketose’ raakt: Het lichaam zal de brandstof/ energie dan uit de (vet)reserves halen.
Doordat u wel voldoende eiwitten binnenkrijgt zal het spierweefsel in tact blijven.

Tijdens het dieet wordt u ondersteund en begeleid door een Prodimed consultant.

Prodimed versus Herbalife
In tegenstelling tot Prodimed bevat Herbalife alle noodzakelijke voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Dus ook koolhydraten en vetten. Deze voedingsbestanddelen zijn heel belangrijk voor het lichaam. Lees dit artikel maar eens:
– Alles over koolhydraten

Het Prodimed programma bestaat met name in het begin volledig uit Prodimed producten. Bij het Herbalife programma mag u één keer per dag normaal eten. Ook bestaan de tussendoortjes bij het Herbalife programma uit normale producten zoals fruit.

Waarom Herbalife ?
Alhoewel je met Prodimed zult afvallen en wellicht sneller dan met Herbalife, is het gewichtsverlies maar zelden van lange duur. Dit komt omdat het dieet niet aansluit bij een normaal voedingspatroon. Je zal veel sneller vervallen in oude gewoontes.

Daarnaast heeft het lichaam dagelijks koolhydraten, vetten maar ook vitamines en mineralen nodig. Door bijvoorbeeld fruit en zuivel uit je voedingspatroon te houden kunnen er ongemerkt voedingstekorten ontstaan die tot diverse gezondheidsklachten kunnen leiden. Gezondheidsklachten die je waarschijnlijk niet direct linkt aan een verkeerd eet- en drinkpatroon.

Wij vinden dat (intensieve) beweging heel belangrijk is voor een gezond gewicht op lange termijn. Als je intensief beweegt heb je koolhydraten nodig om het lichaam snel van energie te kunnen voorzien. Deze koolhydraten zijn niet voorhanden met Prodimed.
Beter vinden wij dat onderscheid moet worden gemaakt tussen snelle (suikers) en langzame koolhydraten (groente, vezels).

« Grösse Dessous Grösse?
BolletjesKleed.nl | Ontwerp zelf een uniek kleurrijk kleed! »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts