Gratis avond over NLP & Onderwijs

september 24th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Gratis avond over NLP & Onderwijs

Bij De eerste verdieping werken ze met NLP. En NLP is een waardevol gebleken methodiek in het onderwijs. Lang niet iedereen weet waarom en hoe deze methode zo zinvol kan zijn. En daarom organiseren ze drie keer per jaar een (gratis) INSPIRATIEAVOND NLP & ONDERWIJS! 

NLP gaat over hoe informatie in je hoofd verwerkt wordt en hoe je daar zelf meer grip op kunt krijgen. En ook hoe je dat bij anderen doet. .Zowel als het gaat om leren van cognitieve dingen als sociaal emotioneel. En dus voor iedereen in het onderwijs interessant!

Op deze avonden kun je je laten verrassen en inspireren! Je gaat onder leiding van een ervaren NLP-trainer en iemand uit het werkveld aan de slag met de dagelijkse vragen, uitdagingen en  de passie die hoort bij het onderwijs-vak. En dat alles waarbij NLP centraal staat.

Meike Olde Weghuis-Blaauw staat deze keer naast NLP-trainer Richard Spek. Meike is naast NLP-er ook leerkracht bij basisschool De Bras in Ypenburg. Ze deelt graag haar ervaringen als “NLP-juf” met je.

Op donderdag 3 oktober is de eerstvolgende avond.

Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: Achterom 78, Delft
Kosten: gratis toegang
Voor wie: voor iedereen die betrokken is bij het onderwijs
Meer info: http://www.1e-verdieping.nl/workshops/inspiratieavond-nlp-onderwijs/
Aanmelden is gewenst: info@1e-verdieping.nl

De avond is toegankelijk voor iedereen die in het onderwijs werkt in welke functie dan ook.

 

« Etagere a vin in een webshop
Kilometerregistratie voor elk bedrijf een voordeel »

Categorized Under

Maatschappij Opleiding en Educatie

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts