Bovenaan bij Google is zo makkelijk nog niet

oktober 3rd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Bovenaan bij Google is zo makkelijk nog niet

Bovenaan bij Google is een unieke plek die niet maar voor één website per zoekwoorden bestemd is, dus je komt hier nog niet zo heel makkelijk te komen staan. Hier gaat een heel proces bij vooraf die ik nu gedeeltelijk aan u ga uitleggen.

Hoe kom ik hoog in Google?

Enkele zaken die te maken hebben met uw positie in Google zijn onder andere de URL, de metadescription, de tekst en het aantal links. Dat laatste wordt ook wel linkbuilding genoemd binnen deze branche. Linkbuilding wordt dan ook gezien als een erg belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het houdt in dat er website a naar website b gaat linken en andersom weer terug. Hierdoor bouw je langzaam aan een ‘spinnenweb’ van links die ervoor zorgen dat de zoekmachines in Nederland ‘denken’ dat jou website belangrijker wordt. Dit kan ook aan de hand van het schrijven van blog met daarbij de link naar de juiste landingspagina!

Hoger in Google

Om dus hoger te komen in Google zijn meerdere factoren van belang. Deze factoren kunt u allemaal aan werken wanneer u hiervoor iemand met verstand van zaken in dienst heeft. Tegenwoordig zijn er ook genoeg bedrijven die graag u hiervan in advies willen geven.

« Samsung Galaxy S3 accessoires
Schilder uit Amersfoort is heel goed! »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts