Origineel trouwen

november 6th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Origineel trouwen

Toen het organiseren van onze bruiloft begon, wist ik dat ik geen standaard trouwvervoer voor onze bruiloft wilde. Ik wilde graag trouwen met daarbij het vervoer van een Legerjeep. Het klinkt misschien raar om bij je bruiloft een legerjeep als vervoer te willen, maar ik vind het zo’n fantastisch mooi vervoersmiddel. Het straalt kracht en sterkte uit, precies hoe we beiden een beetje zijn. Daarnaast houden we beiden van avontuur. We reizen graag en ondernemen graag . Dit wilde ik ook graag op onze bruiloft laten zien. Ik was er overigens ook van overtuigd dat het voor een verrassing zou zorgen bij onze gasten. Eenmaal op zoek naar onze Legerjeep zag ik nog zoveel andere origineel trouwvervoer. Toch heb ik nog voor de legerjeep gekozen. Onze bruiloft was geweldig en vooral het moment dat we de jeep in stapten kregen we enorm leuke reacties. Het was een van de mooiste dagen van mijn leven.

Wel heb ik een aantal tips indien je origineel trouwvervoer bij het trouwen wilt:

–          Houdt bij de keuze rekening met de bruidskleding. Het is lastig om met een lange trouwjurk op een fiets te zitten

–          Bescherm je bruidskleding indien nodig

–          Het is ook belangrijk dat je rekening houdt dat grote auto’s moeilijker in kleine straatjes kunnen.

« Corpus Maximus
Uw huis uitbreiden? »

Categorized Under

Maatschappij Overig

About Marcel

» has written 1685 posts