De werkzaamheden

december 6th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De werkzaamheden

In Nederland zijn er nog altijd vele werklozen. Dit komt door verschillende redenen, denk hierbij aan beperkingen zoals psychische klachten, lichamelijke klachten, een handicap of problemen in zijn of haar privé leven. Voor deze mensen is hoe gek het ook klinkt werken de beste oplossing. Sociale werkplaats Amsterdam en sociale werkplaats Volendam zijn van die werkplaatsen die voor deze mensen speciaal banen aanbieden.

De werkzaamheden bij een sociale werkplaats

Handmatig inpakken is strikt maatwerk. Dus staan uw specifieke wensen centraal. Sociale werkplaatsen bieden u de volgende werkzaamheden aan:

  • U gaat in-en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen;
  • U gaat monteren van halffabricaten naar eindproduct;
  • U gaat bestickeren van diverse artikelen;
  • U gaat monteren van halffabricaten naar eindproduct;
  • U gaat inpakken van mailings;
  • U gaat opzetten en afvullen van displays.

Door werk blijft u sociaal actief. U bent in contact met collega’s of met klanten en u kunt naast u werkzaamheden met deze personen over niet werkgerelateerde onderwerpen praten. U krijgt als werknemer automatisch het gevoel dat u ergens bij betrokken bent, waaronder de maatschappelijke ontwikkelingen. Daarnaast krijgt u door werk weer een bepaald structuur in het leven. Al met al helpt een sociale werkplaats u in zowel sociaal als werkend opzicht.

« Verschillende soorten plezier voor kinderen
E sigaret, het schaap tussen de wolven »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts