Hoeveel geld levert mij mijn sloopauto op?

januari 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hoeveel geld levert mij mijn sloopauto op?

Een sloopauto is ten eerste natuurlijk niet veel geld meer waard. Op een gegeven moment kun je er niet mee verder rijden en waarschijnlijk besef je zelf ook goed dat een dergelijke auto niet zoveel geld waard meer is. Je mag er soms blij om zijn dat je je sloopauto überhaupt kwijt raakt. Dan is het mooi dat er sloopbedrijven zijn in Nederland die jouw auto willen overnemen en deze op een duurzame manier kunnen verwerken.

Natuurlijk moet je je niet laten afschepen met een schijntje, want je auto kan nog best wel wat waard zijn. Wel moet je er rekening mee houden dat je met het geld dat je krijgt geen tweede hands auto kunt kopen, als spreekt dat natuurlijk min of meer voor zich. Wat kun je dan wel verwachten? Een autosloperij kan je niet direct zeggen wat jouw sloopauto Eindhoven waard is. Ze zullen eerst wel bepaalde details moeten weten alvorens ze kunnen zeggen wat jouw auto waard is.

Ten eerste is de staat van de auto erg belangrijk. Stel jij hebt een auto die een dagwaarde had van 2000 euro, maar vervolgens kom je er achter dat het 2100 euro kost om je auto door de APK te krijgen. Dan kan je auto best nog enkele honderden euro’s opleveren. Als je auto echt aan het eind van zijn latijn is, is het natuurlijk niet verwonderlijk dat je slechts enkele tientjes voor je auto krijgt. Voorts is het belangrijk om te weten om welk merk het gaat. Leeftijd speelt hierbij ook mee. Een vrij nieuw duur exclusief merk levert meer op dan een goedkoop automerk.

« Politie waarschuwt voor malafide klusser
Goedkope auto onderdelen vinden Dordrecht en Breda »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts