Naambadges erg makkelijk bij de receptie

januari 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Naambadges erg makkelijk bij de receptie

Onze plaatselijke trots, de voetbalclub, heeft laatst een receptie gehouden voor ons vijftig jarig bestaan. Het is natuurlijk ook niet niks. Vijftig jaar lang hebben we met z’n allen strijd geleverd voor onze club en dan is het wel mooi om te zien dat er verschillende mensen met heel erg veel verschillende achtergronden dit dan doen. Er kwamen dus ook veel mensen van verschillende generaties waarvan ik de naam niet wist. Daarom ben ik gaan kijken hoe ik dit probleem voortijd al kon oplossen. Dit heb ik gedaan door naambadges te gebruiken. Hierdoor kon iedereen elkaars naam gemakkelijk onthouden en dat heeft zeker gezorgd voor een veel beter sfeer.

Badges

Het is voor badges heel erg makkelijk. Je kunt zo je naam erop doen en dat helpt heel erg veel. Je kunt je namelijk zo zien met wie je te maken hebt en dat is makkelijk. Je zult daardoor erg veel voordelen inzien. Het is daarom van belang dat je vooraf weet met wie je te maken krijgt en dat heeft nogal veel voordelen. Denk maar eens aan de nieuwe mensen die je dan ontmoet. Het is veel sneller en makkelijker om contact te maken omdat je de naam van je medestander al weet.

« Solliciteren begint met een sterke motivatiebrief
Een magazijn inrichten »

Categorized Under

Entertainment en Muziek

About Marcel

» has written 1685 posts