Diesel en TW Steel, XXL horloges

maart 2nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Diesel en TW Steel, XXL horloges

Het moest er meer eens van komen, een XXL horloge. Mijn voorkeur was tot nu toe uitgegaan naar wat traditionelere modellen, met een wat kleinere horlogekast. Zeg maar de wat meer klassieke horloges. Het viel me op dat de laatste jaren steeds meer bekenden van me met wat grotere horloges om hun pols liepen. Ik vond in het begin een beetje te veel van het goede, zo’n XXL klok, maar eerlijk is eerlijk, ik begon er steeds meer aan te wennen en nu ik zelf toe was aan een nieuw horloge, ging mijn interesse toch ook wel uit naar zo’n grotere horloge

Diesel horloges

In mijn eerste oriëntatie richtte ik me op de Diesel horloges. Ik had al een eens een Diesel horloge gehad en de kwaliteit beviel me wel. En ik had gezien dat het merk de laatste periode steeds meer modellen in de collectie heeft die het predicaat XXL verdienen. Mijn oriëntatie vond zich overigens online plaats, omdat ik dan meteen een beeld heb van de volledige collectie Diesel horloges. Als ik weet welke Diesel horloges, of andere horloges, mijn voorkeur hebben, kan ik altijd nog naar de plaatselijke juwelier gaan, bedacht ik me. Eigenlijk was ik er vrij snel uit. Van de  complete collectie, spraken me met name de ‘Big Daddy’ diesel horloges aan. Lekker grote klokken, met oog voor detail en op zich ook best nog betaalbaar, vond ik.

TW Steel horloges

In mijn beleving zijn de TW Steel horloges dé vertegenwoordiging van XXL horloges. Daarom maakte de ‘big watches’ van TW Steel op een welhaast natuurlijke manier deel uit van mij pre selectie. En ik werd niet teleurgesteld, moet ik zeggen. Wat een keuze! Het ene TW Steel horloge, vond ik nog mooier dan het andere. Maar mijn budget speelde natuurlijk ook een rol in mijn keuze. Maximaal vierhonderd euro wilde ik neertellen voor mijn nieuwe klokkie. Rekening houdend met dit budget, vond ik met name de TW Steel Ceo Canteen horloges  uitstekend voldoen aan mijn wensen. Mooie, perfect afgewerkte horloges met een robuuste XXL uitstraling. Ik besloot om aan de hand mijn ‘most wanted’ lijstje, bestaande uit drie TW Steel horloges en 2 Diesel horloges, de exemplaren in de winkel te gaan bekijken. Zodat ik me een volledig beeld kan vormen en een weloverwogen keuze kan gaan maken. Spannend hoor,  welk horloge zou het uiteindelijk gaan worden?

« Oldtimer inkoop Nederland
Het visitekaartje van uw woning »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts