Heffen en huffen

maart 9th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Heffen en huffen

Als je binnen je bedrijf of op een school of binnen een garage of op een andere locatie zware goederen moet vervoeren dan is het handig om hier niet alleen voor te staan. Als iemand je dan kan helpen is dat altijd prettig. Sommige producten of goederen zijn echter zo zwaar dat je niets aan een persoon hebt. Die goederen of producten zijn gewoon te zwaar om door personen vervoerd te worden en dan moet er zwaarder geschut ingezet worden. Dit zwaardere geschut kan dan bijvoorbeeld een palletwagen betreffen. Een palletwagen kan goederen vervoeren van bijvoorbeeld de vrachtwagen naar het magazijn. Je kunt dan gemakkelijk de goederen vervoeren en hoeft je niet zelf een breuk te tillen. Ook al zijn er goederen bij die je wel kunt tillen, toch is het dan verstandig om een machine als een palletwagen in te zetten.

Het zware werk kun je natuurlijk ook uitvoeren met een heftruck. Het kan voorkomen dat de lepels van je heftruck niet lang genoeg zijn om bepaalde goederen te vervoeren. Je zit dan met een probleem omdat het gevaarlijk kan zijn om goederen te vervoeren die uitsteken. De heftruck kan gaan hellen of de goederen kunnen van het hefgedeelte af vallen, met eventuele ongelukken tot gevolg. Je kunt dan verlenglepels aanschaffen waarmee je de goederen wel kunt vervoeren. De verlenglepels maken het hefdeel van de heftruck langer en zodoende kun je de goederen dan toch vervoeren van punt A naar punt B. Het is dus een handig hulpstuk als je een heftruck hebt.

« Dit abonnement is erg fijn om te gebruiken
Gewoon leuk om te spelen »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts